tiistai 14. toukokuuta 2013

SEMAINE POUR LA PREMIÉRE

"Teen sen tänään"

Tänään en ollut töissä, sillä hoidin muita asioita, touhuamista ja puuhaa riittää tälle päivälle! Pitää tehdä koti askareita, koulu juttuja ja tehdä pari muuta pientä juttua. Toivottavasti saan kaiken tai ainakin suurimman osan asioista hoidettua :) 

Pesukone pyörii pyykkituvassa, niin löysin pienen hetken taas päivitellä tänne kuulumisia. Siispä eilisen eli maanantain pariin! 
Aamulla, ennen kun päivä kerkesi kunnolla alkaa ehdin hieman touhuta vielä keskeneräisen laukun kanssa. Aamu kokouksessa sain tehtäväkseni huolehtia roskien viemisestä, koko viikon ajan. Ilmoittauduin myös keskiviikon ruuan laitto vuoroon, harmi vaan että en pääse töihin sillä koko meidän luokka lähtee siikarantaan rakennusliiton järjestämään tapahtumaan. 

Aamu kokouksen jälkeen saimme Kertun kanssa tehtäväksi alkaa purkaa asiakkaan tuomia tuoleja. Ensiksi irrotimme niitit ja tuolien jalat, jotta saisimme vanhat verhoilukankaat irti tuoleista ja ratkoimme kankaat osiin (näin saimme kaavat, uudelle verhoilulle). Tähän meni aikaa reippaasti, sillä tuolissani oli niittejä todella tiuhaan. Lopuksi kankaisiin piiretiin liidulla langansuunta ja kankaat siistittiin. 
Tuolin runko, vanhan verhoilun poistamisen jälkeen.

Verhoilukankaat saivat kyytiä kun ratkoimme ne erilleen.

Tässä vaiheessa minulta loppui jo työpäivä ja Kertun tehtäväksi jäi silittää kankaat, ennen kuin leikkaamme tuolien uudet kankaat. Kiva ja työntäyteinen päivä jatkui vielä illalla iltalukiossa äidinkielen ja ruotsin tunneilla ja 20:20 päivä olikin jo pulkassa ja sain hyvillä mielin lähteä kotiin :) 

Ratkotut ja siistiyt verhoilukankaat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti