keskiviikko 15. toukokuuta 2013

LE CORÉGONE PLAGE

"Enää 11 päivää koulua" 
Tänään oltiin siikarannassa, rakennusliiton järjestämässä tapahtumassa. Aluksi olin vähän epäileväinen siitä, että millaista siellä tulee olemaan. Mutta iloiseksi yllätykseksi siellä, oli yllättävän kivaa!
Lähdettiin koulusta bussilla kohti, espoon siikarantaa (sisustajat, maalarit ja talonrakentajat), yritin itse nukkua matkalla sillä niin ihana Teela :) oli mulla yötä ja valvottiin yhteen. Oli taas muka niin paljon kaikkea "tärkeää" asiaa, ettei vaan maltettu mennä nukkumaan (aamulla meinasi puhelin lentää ja kovaa, kun herätyskello pärähti soimaan!)


Perille päästyämme menimme suoraan meille varattuun kokoushuoneeseen, jossa käytiin aluksi erilaisia työsuhteisiin liittyviä asioita läpi, kuten alakohtaiset minimi palkata ja muita työelämää varten tarvittavia tietoja. Välillä oli pieniä taukoja joiden aikana pääsi vähän jaloittelemaan tms.
Noin kahdentoista aikaan oli tarjolla lounas, joka oli ihan hyvää itse söin enimmäkseen salaattia sillä kasvisruoka ei oikein miellyttänyt :D


Ruokailun jälkeen oli vielä hetki teoriaa ja muuta asiaa, jonka jälkeen lähdimme pelaamaan frisbeegolfia. Tarkoituksena oli käydä kaikki "maalit" läpi ja laskea koko radan aikana käytetyt heitot. Pelaaminen oli hauskaa, yhtä pientä kömmähdystä lukuunottamatta; heitin ryhmämme frisbeen ojaan... Ja jouduin tietysti hakemaan sen sieltä, onnistuin pistämään itseni nokkospuskaan ja melkein horjahdin ojaan, sillä sen reuna ei oikein kestänyt. Onneksi selvittiin tästä ja päädyttiin lopulta tulokseen, joka oli 43 heittoa. Aika hyvin! :)
Pienen happi hyppelyn jälkeen oli vuorossa tietovisa, päivän aikana saadusta tiedosta. Lopuksi laskettiin pisteet ja kerrottiin voittajat, minä, Teela ja Kiia voitettiin kilpailu ja saatiin palkinnoksi ruotsinristeily!! :)
En malta odottaa, sillä en päässyt luokkaristeilylle...

Lopuksi oli tarjolla kahvia ja pullaa, ja sitten olikin jo aika suunnata takaisin kohti Järvenpäätä :) Kerkesin hetken huilata kotona, ennen kuin oli taas aika suunnata kohti koulua iltalukioon. Huomenna on taas suuntana jenga :) Toivottavasti huomenna olisi yhtä hyvä ilma kuin tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti