torstai 25. huhtikuuta 2013

LA VIE EST SOURIANT

"Asioilla on aina tapana järjestyä"

Elämä hymyilee, ulkona on ihana ilma ja asiat alkaa järjestymään. Työharjoittelu Jengassa varmistui juuri, eli 06.05.2013 alkaa vihdoinkin virallisesti työssäoppiminen! Joka jatkuu kesäkuun loppuun asti, eli saan suoritettua tarvittavat kahdeksan viikkoa! Huh, mikä helpotus! :)
Leijun ihan pilvissä, olin niin stressantunut tämän asian takia, mutta nyt alkaa jo amiksen loppu häämöttää ja muutkaan suunnitelmat eivät muutu, kuten aupair "välivuosi" Amerikassa.


Tänään on ihan ihmeellisen paljon energiaa, ja inspiraatiota tehdä vaikka mitä. No hoidettavia asioita kyllä riittää, sillä kahden koulun käyminen vie aikaa ja vaivaa, mutta on sen arvoista! Takapakkia, koulu asioissa on tullut jo ihan tarpeeksi, niin on mukava huomata, että asiat alkavat oikeasti edistymään :) 
Kohta mulla on taas aika hullu aikataulu, sillä kahdeksan tunnin työpäivät työssäoppimassa ja iltalukiota maanantaina ja keskiviikkona kolme tuntia. Onneksi se on sen arvoista ja niinä hetkinä kun ei jaksaisi millään tehdä mitään, pitää muistuttaa itseään, että on se sen arvoista vaikka välillä väsyttäisikin ja olisi ihan poikki!



Tänään olisi vielä tarkoitus leipoa, on ollut jo pitkään tarkoitus mutta en vaan ole jaksanut ja aina on unohtunut ostaa jotain kaupasta! Toivottavasti tänään saan aikaiseksi, niin sitten kun Teela tulee käymään niin olisi tarjota, tuoretta pullaa, sämpylöitä ja ehkä vielä jotain muuta hyvää jos innostun oikein urakalla leipomaan! :)
Nyt mentiin taas, niin sivuraiteille että huhu! Noh, mutta asiat edistyy ja elämä hymyilee.

Inka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti