keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

MOI-MÊME

"Välillä iskee epätoivo, valmistunko mä ikinä?"

Opiskelen kolmatta vuotta järvenpään keudassa, sisustajaksi ja tän blogin ajatus on siis käsitellä sitä, mitä kaikkea tähän kouluun ja opiskeluun liittyen oikein teen. Eli suurimmaksi osaksi ainakin näin aluksi seurataan millaista on olla työssäoppimassa verhoomossa. 
Olen siis menossa työssäoppimaan keravalle jengaan, jossa on tarkoituksena lisätä omia verhoilu taitoja ja oppia uutta työskentelemällä ns. oikeassa työpaikassa muiden työntekijöiden kanssa. 
Blogin päivittäminen on varmaan näin aluksi hidasta, koska olen sairaana... 

En siis ole vielä edes päässyt aloittamaan työharjottelua, mutta toivottavasti nyt parin viikon aikana saisin itseni sellaiseen kuntoon, että pääsisin aloittamaan työssäoppimisen. Alkaa tämä sängyn pohjalla makoilu jo kyllästyttää. (Välillä on kyllä tullut tehtyä koulu juttuja, että ei tämä sairastelu ole ihan vaan makoiluksi mennyt, sillä lukio vaatii myös oman osansa).
Sillä aikaa kun muu luokka on ollut ahkerana työssä oppimassa, olen lukenut kirjoja ja juonut teetä. Ei ole ehkä mennyt ihan putkeen tämä kevät! Sairastelun takia työssäoppiminen jatkuu heinäkuuhun saakka, että saan tämän pois alta ja toivon mukaan valmistuisin syksyllä (: 


Toivottavasti tästä blogista tulee edes sen verran kiinnostava, että joku jaksaa tätä seurata! Mutta nyt, teemuki kouraan viltin alle ja lepäilemään. Mukavaa kevät päivän jatkoa! (:

Inka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti